tiistai 28. huhtikuuta 2020

Pysytään yhdessä terveinä

Rintamerkin läpimitta on 56 mm.
Se muistuttaa turvavälin pitämisestä.
Korona on yhteinen terveysriski meille kaikille. Vaikka jokaisen täytyy tehdä neuvotut varotoimenpiteet Koronan välttämiseksi henkilökohtaisesti, torjumme tautia myös yhteiskuntana. Jokaisen meistä on sitä helpompi pysyä terveenä, mitä vähemmän sairaudelle altistuneita ympärillämme liikkuu.


Tämä antaa sairauden torjunnalle ikävän, epävarman luonteen. Vaikka tekisin itse kaikkeni Koronan välttämiseksi ja noudattaisin ohjeita tunnontarkasti, voin silti saada tartunnan toiselta ihmiseltä, joka ei toimi niin tarkasti ohjeiden mukaan.


Kohtaamme Koronan yhdessä ja parhaiten pysymme terveinä, kun muutkin pysyvät terveinä. Uutiset kertovat maista, joissa Koronan leviämistä ei ole ehditty tai haluttu hillitä riittävän ripeästi. Uutiset ovat karmivia.


Koronan luonteeseen kuuluu, että sinä voit huolehtia käsihygieniasta, mutta et voi tietää, onko ruokakaupassa samaan aikaan asioiva asiakas yhtä vastuullinen, kuin sinä. Ja liian iholle tuleva kanssaihminen muodostaa aina tartuntariskin.

Rintamerkki on kohtelias ja selkeä tapa viestittää ihmisille ympärilläsi, että haluat säilyttää riittävän turvavälin.


Ratkaisu on sosiaalinen rintamerkki, joka muistuttaa turvavälin pitämisestä. Kutsumme sitä tuotenimellä TURVAVÄLI 2020. Rintamerkki on kohtelias ja selkeä tapa viestittää ihmisille ympärilläsi, että haluat säilyttää riittävän turvavälin. Rintamerkin käyttö ei ole provosoivaa. Se kertoo myös, että sinä haluat pitää huolta ohikulkijoiden terveydestä. Voisivathan se yhtä hyvin saada tartunnan.


Vastuullinen ihminen noudattaa nyt viranomaisten ohjeita. Jos haluat pelata varman päälle oman ja läheistesi terveyden suhteen, suosittelemme ottamaan keinovalikoimaan mukaan TURVAVÄLI 2020 -rintamerkin.


Voit tehdä tilauksen verkkokaupastamme https://feissaussuoja.fi/ - pysytään yhdessä terveinä!

Kannattaa noudattaa terveysviranomaisten ohjeita.
Lisäksi suosittelemme käyttämään turvavälistä muistuttavaa rintamerkkiä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti